El SOAF Gràcia és un servei gratuït d’orientació i acompanyament integral a les famílies, i aquest desembre ha estrenat un seguit de càpsules informatives. Un nou format que pretén ser un espai on els i les oients puguin traslladar dubtes i consultes sobre temes relacionats amb la família i la criança, i que està disponible al perfil d’Instagram del servei (@soaf.gracia)

Aquestes breus càpsules d’àudio són de dos tipus. D’una banda, aquelles relatives a la salut ─com l’oftalmologia, la pediatria o l’odontologia a la infància i l’adolescència─ i, d’altra banda, aquelles amb un caire més emocional en relació a la família ─com, per exemple, els límits, la criança positiva o els aprenentatges segons les edats evolutives─. Cada càpsula anirà acompanyada, a més, d’un seguit de recursos d’utilitat per poder ampliar coneixements.

Per ara ja estan disponibles dues càpsules: “Oftalmologia a la infància”, que ha comptat amb la participació de Susana Escalera, optometrista, i Idoia Rodríguez, oftalmòloga pediàtrica, les quals treballen al Centre d’Oftalmologia Barraquer; i “Pantalles i Nadal”, feta amb la col·laboració de l’Elisabet Martin, psicòloga del programa Let’s Chat. Properament podrem gaudir d’una nova càpsula dedicada a l’alimentació saludable als menjadors escolars.

Al SOAF oferim un espai on parlar amb calma i confiança de les relacions familiars, amb acompanyament de professionals, que t’ajudaran a trobar orientació i respostes a les incerteses de la criança i les relacions dins de la família. Estem a la vostra disposició per recollir temes que siguin d’interès per tal d’elaborar noves càpsules i per seguir aprenent de forma conjunta.