L’SPAI, el Servei Integral per a les conductes addictives de l’Ajuntament del Prat, ha rebut una donació de la comunitat xinesa. L’Associació de la Comunitat Xinesa del Prat i l’Associació Paisana de Xinesos de Lleida han donat al recurs un total de 20 caixes de roba, productes d’higiene i altres estris, després de fer un recapte entre empresaris xinesos del Prat, en col·laboració amb la comunitat xinesa de Lleida.

Prèviament, les entitats es van posar en contacte amb el consistori perquè volien fer una donació solidària amb l’objectiu d’ajudar a millorar la cohesió de la ciutat. L’equip de responsables municipals, després d’estudiar diferents opcions, van proposar que el més urgent era fer arribar material a les persones que viuen en situació de sensellarisme i que fan ús de l’SPAI.

Amb aquesta donació, la comunitat xinesa ha volgut agrair l’acollida que tenen a la ciutat i alhora contribuir a fer del Prat un lloc millor per viure-hi.

Tot l’equip de l’SPAI volem agrair aquest gest i esperem mantenir i consolidar els vincles amb la comunitat xinesa, ja que creiem en el treball en xarxa i el suport i la solidaritat entre entitats i col·lectius.

L’SPAI és un recurs municipal, educatiu i terapèutic, d’estada diürna i continuada, que engloba diferents programes integrals i integrats per a la prevenció, l’atenció i el tractament de la conducta addictiva i per a la reducció de riscos en les persones afectades pel consum de drogues.