La comunitat terapèutica La Coma va celebrar el passat dissabte 15 de juny la tradicional festa de l’estiu. Es tracta d’una jornada on la CT obre les seves portes per acollir les famílies per a què coneguin de primera mà el recurs i l’equip de professionals que en formen part.

La festa d’estiu d’enguany ha tingut l’activitat física entesa com a eina rehabilitadora com a fil conductor per explicar què es fa a la comunitat. Primer es va fer una petita representació de zumba a càrrec de membres del grup i conduïda per la Ivana, una de les companyes de l’equip professional de La Coma. I després va tenir lloc una activitat de iogateràpia amb la Mònica, iogaterapeuta, a la qual es van sumar totes les persones de la trobada que van voler.

Per finalitzar la jornada, al migdia es va celebrar un vermut, un altre moment distès i relaxat perquè les persones ingressades puguin mostrar a les famílies l’espai i explicar què fan en el procés de tractament.

La trobada va comptar amb la participació d’antics professionals, de membres de l’equip de Grup ATRA i de persones del poble, i amb la presència de l’alcaldessa Núria Carreras i del regidor Enric Centellas.