Aquest Nadal ha estat trepidant al Club Social Garraf. Farcit d’activitats lúdiques i festives d’allò més nadalenques, que ens han permès complir el més gran dels nostres desitjos: passar temps en companyia de les persones que formem el club.

Vam realitzar un taller de centres de taula de Nadal, i l’activitat va tenir tant èxit que ens van quedar sense material abans d’hora. Vam organitzar una sessió de cinema nadalenc  per veure el film “Crónicas de Navidad” i el club social va fer olor de crispetes durant els següents 3 dies.

L’equip de l’activitat de senderisme va preparar una caminada oberta, i durant l’excursió vam berenar neules i torrons al jardí de la Masia Can Cabanyes. També vam organitzar una parada per vendre les artesanies que s’elaboren al taller d’arts plàstiques del club.  I vam preparar un esmorzar i un bingo la vigília de Nadal.

Vam celebrar una assemblea, l’amistat invisible i una jam session de música i cant. I vam preparar un taller de cuina on les persones sòcies, per equips, havien d’elaborar 3 pintxos.

Finalment, per tancar l’any, el migdia del dia 31 de desembre van anticipar les campanades al club. L’equip educatiu va ser l’encarregat de cantar les 12 campanades, que es van amenitzar amb un dinar i amb música.

Ens acomiadem del Nadal, però el seu esperit i el seus records seguiran vius tot l’any. I, si ja teniu nostàlgia, en aquesta galeria us deixem algunes instantànies per poder rememorar-lo.