Ja us podeu inscriure a la 7a edició de “La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària de Salut Mental Gràcia, dirigida a l’empoderament de persones amb trastorn mental.

La formació comença la setmana vinent –el divendres 29 de gener- i, com a les edicions anteriors, es dividirà en dos blocs: una primera fase de formació teòrica i pràctica, i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia.

A continuació us detallem les dates i els horaris de realització del curs:

1a fase – Formació teòrica i pràctica:
Dimecres i divendres, del 29 de gener al 26 de març de 2021, de 10:30 h a 12:30 h. i el dijous 15 d’abril de 2021, de 16:00 h a les 18:00 h.

2a fase – Visites guiades pel barri de Gràcia:
Pendent de confirmar dates.

El curs està conduït per un professional del turisme i la cultura –professor de la Universitat Pompeu Fabra, expert en història de l’art i guia titulat–, que acompanya i dóna suport a l’alumnat durant tot el procés.

Si hi voleu participar, només cal que envieu un correu a l’adreça electrònica grupatra@grupatra.org o truqueu al número de telèfon 932 376 824.

En cas de tenir dubtes o voler més informació també ens podeu escriure un correu electrònic a grupatra@grupatra.org o trucar al 932 376 824.

Sobre “La meva Barcelona”

Aquest projecte apropa la ciutat a persones amb trastorn mental, formant-les en patrimoni, història, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i millorin la seva integració comunitària.

Alhora, treballa per combatre l’estigma associat al trastorn, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

“La meva Barcelona” té com a objectiu millorar les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social.

És una activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació:

Tríptic de la 7a edició “La meva Barcelona”
Pòster de la 7a edició “La meva Barcelona”
Programa “La meva Barcelona”