Programa "La meva Barcelona"

La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió és una activitat comunitària dirigida a l’apoderament de persones amb trastorn mental. Té com a objectiu millorar les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social.

Amb aquest projecte volem donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com formar-les sobre patrimoni, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn comunitari. Alhora, treballem per combatre l’estigma associat a la malaltia, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

La formació, conduïda per professionals del turisme i la cultura, està dividida en dos blocs. Una primera fase de formació teòrica i pràctica i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia. Barcelona és una ciutat fantàstica. Conèixer-la i poder compartir aquest coneixement amb els altres és una aventura enriquidora i extraordinària!

La meva Barcelona és una activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Informació i contacte

 

Amb el suport de

logo ajuntament Barcelona