El proper 8 d’abril comença una nova edició del Grup d’Entrenament en Habilitats Socials d’ATRA, activitat emmarcada dins el Programa de Suport a la Vida Autònoma (PSVA) i adreçada a persones amb algun tipus de drogodependència, que estan actives en la seva recuperació i volen treballar i millorar tots aquests aspectes relacionats amb les habilitats socials i relacionals.

L’activitat s’estructura en sessions setmanals, els dilluns de 16h a 17.30h a la seu d’ATRA a Barcelona (Gran de Gràcia, 239, 1r 1a), fins al 13 de maig.

El programa està subvencionat i, per tant, és gratuït. Els únics criteris d’admissió al grup són:

  • Poder seguir les sessions, de caràcter pràctic i teòric.
  • Estar en situació d’abstinència, en el cas de les persones amb addiccions.

Per participar-hi, cal trucar a ATRA i demanar una entrevista prèvia amb les responsables del programa. Si es rebessin més demandes que places disponibles, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció i, en cas de tenir baixes, anirem contactant amb les persones interessades que hagin quedat en llista d’espera.

Més informació i inscripcions: 93 237 68 24 o psva@grupatra.org

El Programa de Suport a la Vida Autònoma compta amb el suport del Departament de Drets Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i amb el de l’Ajuntament de Barcelona