Des del Servei d’Acompanyament a les Famílies d’ATART (SAFE) organitzarem el monogràfic “Entorns digitals i adolescència”. La formació es durà a terme el dimarts 12 de desembre, de 18 h a 19.30 h, i serà en format en línia.

L’adolescència actual està conformada íntegrament per una generació de natius i natives digitals. I, en ocasions, a les famílies ens manquen recursos per afrontar aquesta nova realitat que ha vingut per a quedar-se. Per això, aquesta sessió està adreçada a famílies i a professionals que treballen amb joves i adolescents.

La formació pretén donar a conèixer unes pautes generals per a l’abordatge d’aquest fenomen, oferir recomanacions per fomentar usos responsables i autònoms, i reflexionar sobre els límits o les normatives en l’ús de les pantalles. A més, pretén generar un espai segur i de confiança on compartir neguits o inquietuds.

El Servei d’Acompanyament a les Famílies de ATART està subvencionat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i, per tant, el monogràfic és gratuït. Cal inscripció prèvia a través del següent formulari.