La Fundació Pinnae va lliurar ahir els diplomes als projectes seleccionats a la cinquena convocatòria d’Impuls pel Territori. Un total de 23 projectes van ser guardonats, i entre ells hi havia el programa Xarxa Joves Garraf d’ATRA Associació.

Entre els 23 seleccionats destaquen projectes diversos de caire social, d’àmbit cultural, artístic, mediambiental i/o esportiu, sempre amb una clara finalitat de cohesió, integració, impacte social i intercultural tot respectant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030.

L’acte es va celebrar a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer i va comptar amb representants de les entitats seleccionades de la Convocatòria, que vam signar un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae i vam rebre el diploma de reconeixement que atorga la línia d’ajuts. A l’acte també va assistir i intervenir la Sra. Lluïsa Nicolau, directora de Serveis Territorials del Departament de Drets Socials.

Xarxa Joves Garraf” és un projecte de continuïtat que incorpora millores al programa ja existent “Joves Garraf”, el qual també va ser guardonat l’any 2022 per la Fundació Pinnae. Joves Garraf és un espai de trobada i acompanyament  adreçat a joves i adolescents de la comarca del Garraf, amb dificultats derivades de la salut mental. Oferim un ampli ventall d’activitats de participació i inclusió comunitària, que promouen vincles solidaris, generen dinàmiques de suport mutu i impulsen la xarxa social.

La Fundació Pinnae ha comptat amb la Fundació Pere Tarrés per dur a terme l’assessorament i valoració dels projectes, tot seguint els criteris i requisits establerts a les bases. La decisió dels projectes seleccionats es va prendre el passat 12 de juliol en la sessió del Patronat de la Fundació Pinnae celebrada a Vilafranca del Penedès.

Per part de la Fundació Pinnae, s’ha destacat l’extraordinària feina de les entitats socials que estan treballant constantment per a les persones més vulnerables del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt bones seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.