El dia 19 de gener vàrem celebrar la X Jornada anual del Grup ATRA amb la participació de tots els professionals del Grup.

Aquest any la reunió anual ha tingut un caràcter molt especial, ja que hi han participat els professionals de: UTE per a la gestió del CAS Prat de Llobregat, UTE per a la gestió de la Unitat de Crisi i UTE Salut Mental Gràcia i hem aprofitat per presentar tots els serveis i programes.

Va ser una jornada de treball intensa i amb molt bon ambient, que va propiciar poder compartir el que hem fet durant l’any, els nostres objectius, el que hem assolit aquest any i el que queda per aconseguir. Sempre amb una mirada d’optimisme per continuar oferint atenció i tractament a persones amb conducta addictiva, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat o exclusió social.

Com a clausura de la Jornada es va convidar a la Dra. Begoña Román, doctora en filosofia per la UB, actualment professora d’ètica a la Facultat de Filosofia de la UB i directora de la Càtedra d’ètica Ethos Ramon Llull, que ens va fer una magnifica exposició sobre “Ètica i Salut Mental”.