Coneixeu la història d’El Petit Príncep, aquell homenet que viu en el seu món petit, a qui els altres no entenen i que coneix nous amics galàctics, que també viuen als seus propis mons plens de manies i de gent gran?

És sabut que qualsevol obra de teatre que comenci amb una pregunta, té tot el seu desenvolupament per buscar-ne resposta. Nosaltres, com el protagonista creat per Saint-Exupéry, no renunciem mai a una pregunta una vegada formulada. Ni a refer-la. I per això repetim.

El diumenge 1 d’octubre, a les 18.00 h, el Grup de Teatre La Màgica Sort del Club Social Salut Mental Gràcia, conjuntament amb Onze al Teatre, duran a terme una nova funció d’“El Petit Príncep, Històries Viscudes”. Una proposta de teatre musical que aquest cop tindrà lloc a La Patronal de Sant Quirze del Vallès (Av. Pau Casals, 86).

Escrit per Òscar Constantí, “El Petit Príncep. Històries Viscudes” és, en paraules de Xavier Albertí, un text emotiu, honest i profund. L’espectacle de teatre inclusiu ha estat dirigit per Laia Ferragut, i ha estat possible gràcies a la implicació d’una setantena de persones. La coral El Cor Canta completa un meravellós elenc que s’engalana amb la sentida partitura creada per Miquel Borlan i interpretada en directe per uns músics plens de talent i generositat.

Una vegada més, els germans Castells Planas de Cardedeu han aportat la proposta escenogràfica, que s’ha construït al Servei Prelaboral Salut Mental Gràcia. Mont Plans ens ha acompanyat en l’assessorament artístic i de producció. Paco Mir ens ha regalat un cartell fascinant. I la generositat de tantes altres persones i entitats (Colectivo Parapente, Magallus, Baula Escènica, K1000, Producciones Oxígeno) ha fet possible aquest viatge que ens convida a revisitar els diferents universos que guardem a l’entretela de l’ànima.

Reserveu-vos l’1 d’octubre, us esperem a la Patronal!