Trobada de professionals de les drogodependències a la Comunitat Terapèutica Can Serra amb motiu de la celebració del 25è aniversari de l’entitat.

El passat dijous 28 d’abril, amb motiu de la celebració del 25è aniversari d’ATART, va tenir lloc a la Comunitat Terapèutica Can Serra una trobada de professionals, de diferents recursos de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències.

L’acte va consistir en una visita a les instal·lacions del centre, una breu pinzellada sobre els 25 anys d’història d’ATART, i una exposició dels avenços i millores que s’han anat produint a l’entitat i al seu programa de tractament en aquests anys, per tal d’anar adaptant-se als nous perfils de persones que accedeixen al servei de CT. Finalment, va tenir lloc una posada en comú d’experiències des dels diferents dispositius assistencials, amb temes com: el treball que es realitza a CT sobre les relacions afectives entre usuaris; la intervenció amb els familiars dels usuaris; i la coordinació entre els centres residencials (CCTT i PPRR) i els ambulatoris (CAS), entre altres.

Com a cloenda, es va fer un dinar de germanor, que va tancar la jornada de treball i celebració.