Amb la projecció de la pel·lícula ‘En Buena Compañía’, amb debat posterior sobre el moviment feminista i la seva història, dissabte 9 de març a les 10.30h, el Club Social Salut Mental Gràcia tanca el cicle d’activitats que ha organitzat durant tota la setmana en commemoració del 8M. Des dilluns 4 i fins demà, totes les activitats del programa habitual han tingut relació amb la celebració del 8 de Març i han estat obertes a totes les persones usuàries del CS que hi han volgut participar.

 La passejada setmanal s’ha fet, durant la tarda de dilluns, a la Plaça de Dones del 36. El programa de Ràdio Gràcia ‘La Tarda és Nostra’ ha donat veu a les dones del CS que voluntàriament hi han volgut participar. Els homes que fan setmanalment el programa han fet un pas al costat perquè les seves companyes prenguessin el protagonisme. 

 La tertúlia musical de la setmana ha dedicat la sessió al documental ‘Tina’, un film sobre la vida i trajectòria de l’artista i cantant Tina Turner.

RUTA ESPECIAL AMB LA MEVA BARCELONA

La sortida de senderisme setmanal, per la seva part, s’ha emmarcat en el programa ‘La Meva Barcelona’, que ha ofert aquest dimecres la ruta Dones amb Gràcia.

 L’activitat ‘Fet a mà’ s’ha dedicat a elaborar pancartes per aquelles persones que han volgut anar a la manifestació del divendres. A més, dijous al matí ha tingut lloc la visita a l’exposició de Caixaforum ‘Venerades i temudes’, el poder femení en l’art i les creences.

El cinefòrum està obert, com sempre, a la comunitat.