SAFAD Baix Llobregat

El SAFAD és un servei gratuït d’informació i assessorament a les famílies en l’àmbit de la prevenció del consum de drogues i l’ús d’entorns digitals. Vetlla per afavorir i promoure la salut i el benestar emocional i psicològic de famílies, infants, adolescents i joves de la comarca del Baix Llobregat.

Des del SAFAD Baix Llobregat oferim els següents serveis:

  • Tallers per a famílies: Tallers entorn a la prevenció del consum de drogues o l’ús de pantalles, adreçats a millorar i promoure la capacitat preventiva de pares, mares i membres de la família, tot fomentant usos respectuosos, crítics i competents.
  • Servei d’atenció i assessorament a famílies: Orientació i assessorament psicològic per a famílies, especialitzat en la prevenció de conductes potencialment addictives en infants, adolescents i joves. Aquest servei disposa d’atenció digital amb accés immediat disponible per Whatsapp, videoconferència o trucada telefònica.
  • Formació i assessorament a professionals:  Sessions formatives i acompanyament a professionals de l’àmbit social, educatiu i lúdic del Baix Llobregat en matèria de prevenció de conductes potencialment addictives.

El SAFAD Baix Llobregat és un projecte del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Programa de Benestar Emocional del Baix Llobregat, gestionat per ATRA Associació.

SAFAD - infant pantalla

Informació i contacte