Projecte agroforestal, social i comunitari “La Manya”

Participa en la recuperació del mosaic agroforestal del Parc Natural de la Serra de Collserola amb aquest projecte inclusiu i comunitari!

El projecte agroforestal, social i comunitari “La Manya” és  una proposta de coresponsabilitat ciutadana per la preservació dels recursos naturals i la recuperació del valor ecològic del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Aquesta proposta social i comunitària es basa en la creació d’un bosc comestible- Verger de Can Llong– on es plantaran varietats tradicionals i resilients de la zona, així com a  arbres fruiters en un espai que fins aleshores estava buit i en desús.

El projecte cerca, a més, impulsar una iniciativa veïnal, social i comunitària: un espai obert al barri, de participació, de trobada i de suport mutu, així com d’inclusió de col·lectius en risc d’exclusió social.

En definitiva, el nou programa de l’entitat ATRA és un projecte de sostenibilitat ambiental, solidaritat veïnal i enfortiment del teixit associatiu.

T’animes a recuperar el mosaic agroforestal del Parc Natural de la Serra de Collserola? Vols participar en un projecte ecològic, comunitari i inclusiu? 

Posa’t en contacte amb nosaltres!

 

Informació i contacte