Tot just ha començat la tardor i ja tenim nostàlgia de l’estiu. Per això, Salut Mental Gràcia estrena l’espectacle de teatre inclusiu “La Nit de Sant Joan”, de Dagoll Dagom i Jaume Sisa. L’obra se celebrarà el dilluns 25 de novembre de 2019, a les 18.30 h, al Teatre El Cercle de Gràcia (Carrer Santa Magdalena 12, de Barcelona).

En aquesta representació hi participen persones usuàries de diversos serveis de Salut Mental Gràcia, que durant mesos han treballat amb molta dedicació i orgull en aquesta peça. La producció d’aquesta obra ha constituït una oportunitat única per fer visible la diversitat des de la inclusió, per treballar per una societat lliure d’estigmes i per teixir xarxa comunitària.

Persones, entitats i organitzacions –com el Cor Canta, el Teatre El Cercle de Gràcia o Salut Mental Catalunya– han contribuït en la creació d’aquest projecte inclusiu amb col·laboracions puntuals, durant o al llarg de tot el procés.

Un espectacle que no hauria estat possible sense el suport i la complicitat de grans referents de l’àmbit artístic i creatiu, que des de l’inici ens han acompanyat i assessorat, com l’actor i director Joan Lluís Bozzo, el cantautor Jaume Sisa, els escenògrafs Castells i Planas, l’actor Oriol Genís o la il·lustradora Pilarín Bayés.

Esperem que ens acompanyeu en aquesta revetlla tan especial! L’aforament és limitat, per aquest motiu us preguem reserveu la vostra localitat escrivint a comunicacio@grupatra.org o trucant al 932 376 824.

“Però si et creguessis que el món és rodó,
Que l’aigua mulla i el sol fa escalfor,
Aquests moments no haurien existit.
Si és cert o no, mai no ho sabria dir.
Quan els desitjos es tornen reals,
I l’increïble és allò tan normal.”