La metgessa Dolors Lleonart, la pianista Maria Teresa Balcells o l’activista Isabel Vicente són algunes de les dones que van viure al barri barceloní de Gràcia i que van fer història. Dotze noms amb una trajectòria oblidada que ara, amb la ruta ‘La meva Barcelona’ organitzada per Salut Mental Gràcia, recuperen l’espai que els pertoca a la història del barri.

L’entitat ha aprofitat la celebració de les Festes de Gràcia per oferir la visita pels edificis on van viure i els carrers que van transitar aquestes dones, que van contribuir al progrés, a la lluita per la llibertat i a fer una societat més justa i millor.

L’itinerari, d’una hora de durada, serà conduït i guiat per persones amb un trastorn mental, que s’encarregaran d’explicar els diversos punts d’interès.

La visita és oberta a tothom, gratuïta, amb aforament limitat i inclou un professional de llenguatge de signes. El punt de trobada seran el Jardinets de Gràcia, davant la casa Fuster, a les 18h. del diumenge 15 d’agost. Podeu reservar plaça trucant el telèfon 93 237 68 24 fins divendres 13 d’agost a les 15h.