El dijous 18 de gener a les 18.30 h inaugurem una nova exposició fotogràfica del programa Persianes amb Ànima, que tindrà lloc a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Gràcia fins al 2 de febrer. La mostra acollirà 24 instantànies que formen un recorregut fotogràfic per la segona edició del projecte.

A més, durant la inauguració projectarem en primícia un nou vídeo, produït per Camille Zonca, sobre la intervenció artística realitzada a diversos comerços del carrer Astúries durant el mes d’octubre de 2023. També es podrà presenciar una mostra d’art i artesania elaborada per les alumnes del programa i gaudirem d’un concert de Lucía Barea.

Persianes amb Ànima és un projecte artístic i comunitari de Grup ATRA, que promou la inclusió social i laboral de dones en situació de vulnerabilitat. Un projecte coral que creu en l’art com a eina generadora de canvi social i en el seu poder transformador sobre les persones i els espais.

Les participants es formen en disseny, art urbà i creativitat, amb reconegudes artistes i muralistes. Una formació que pretén obrir portes al món professional, generar comunitat i sororitat, i visibilitzar una realitat inclusiva i diversa.

Perquè l’art cura, transforma i allibera. L’art permet cocrear, col·laborar i compartir. Us esperem dijous 18 de gener a l’Ajuntament de Gràcia!

El programa compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Barcelona Activa, del Departament de Drets Socials i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, així com amb la inestimable col·laboració de Montana Colors.