Persianes amb Ànima, el projecte artístic i comunitari de Grup ATRA que promou la inclusió social i laboral de dones en situació de vulnerabilitat, ha guanyat el primer premi de la vuitena edició de Camí de la Solidesa, un programa de Barcelona Activa que ajuda a organitzacions de l’Economia Social i Solidària, formades i liderades principalment per dones, a consolidar-se.

Blanca Olivares, responsable del projecte, ha recollit el guardó aquest dimarts i ha destacat el suport de Barcelona Activa durant els vuit mesos de formació especialitzada que contempla el programa, i el fet de compartir “grans experiències i sinergies amb un grup de dones increïbles”. També ha volgut agrair la feina de tot l’equip de Tandem Social, la cooperativa responsable de dur a terme la formació.

El premi inclou una aportació econòmica de 6.000€ i la possibilitat d’incubar-se durant un any a la InnoBAdora de manera gratuïta.

El segon guardó ha estat per a El Despertador, una entitat que té la finalitat d’acompanyar en els processos d’autolideratge personal i professional. I la cooperativa social sense ànima de lucre 3IN Social ha rebut el tercer premi.

Camí de la Solidesa està impartit i dirigit per dones i busca crear sabers i experteses compartides. Amb les anteriors edicions, han passat pel programa 101 organitzacions amb la participació de més de 200 dones. En aquesta edició han participat 17 entitats.