El proper dissabte 13 de novembre celebrarem la cloenda de la primera edició del programa “Parets amb Ànima”. Per aquest motiu, durant tot el matí organitzarem un Street Art Festival que tindrà lloc, principalment, a la Plaça de la Pastora de Vallcarca (C/ Farigola 11).

Parets amb ànima” és una formació d’art urbà impartida per professionals de la il·lustració, el muralisme i el grafiti, i està dirigida a dones en situació de vulnerabilitat social. Així doncs, l’art urbà serà el leitmotiv d’aquest esdeveniment.

De les 10 h a les 13 h, una de les docents de “Parets amb Ànima”, l’artista grafitera MUSA, estarà elaborant en directe un grafiti al Punt Verd del Barri de Vallcarca (ubicat a l’Avinguda de Vallcarca 71). A les 12 h la il·lustradora i muralista Núria Toll, també formadora del programa, crearà en directe un mural a la Plaça de la Pastora.

A la mateixa Plaça comptarem amb l’actuació familiar de Lucía Barea a les 11.30 h i amb el concert de la banda Robin Surf (covers & fun) a les 13.00 h. En paral·lel, d’11 h a 14 h es podrà visitar l’exposició fotogràfica sobre el projecte “Parets amb ànima”, obra del fotògraf Kike Planelles. A més, a les 11.30 h serà possible gaudir d’una “Ruta amb Ànima” pel barri de Vallcarca, un itinerari guiat que permet conèixer el patrimoni cultural i l’art urbà de la zona.

Tot l’esdeveniment és gratuït, però cal inscripció prèvia per participar a la ruta contactant a: paretsambanima@grupatra.org i/o 932 376 824.

Us hi esperem!