L’art ens fa lliures, ens empodera i ens ofereix un espai de creació i reflexió. Aquesta és la premissa de “Parets amb Ànima”, un postulat present en totes les accions que han derivat d’aquest projecte.

L’últim dia d’abril vam celebrar l’activitat “Parets al Barri”, coorganitzada conjuntament amb el Centre Cívic Can Basté. Una jornada on l’art va ser, novament, el protagonista. L’art com a generador de comunitat, de cohesió i de canvi social.

L’esdeveniment va comptar amb un concert familiar de la mà de Lucía Barea i Magia Trece, formadora del programa “Persianes amb Ànima”, va dur a terme un taller de tipografies de grafiti per a infants. També es va poder visitar l’exposició fotogràfica de Kike Planelles sobre el programa “Parets amb Ànima”. Aquesta mostra havia estat exposada al Centre Cívic Can Basté al llarg del mes de març, i durant “Parets al Barri” les 30 instantànies que la composaven van sortir a omplir la plaça d’art urbà i de transformació social i personal.

A més, l’activitat va comptar amb una acció de live painting de la mà de la il·lustradora Núria Toll, formadora del programa “Parets amb Ànima”, que va pintar en directe el mural “Stay Free”. La peça “Stay Free” va en sintonia amb tots els dissenys realitzats per l’artista el marc del programa. Pintada amb plantilla i fent servir figures poligonals, és una preciosa oda a la llibertat a partir d’una metàfora amb elements del món animal.

Fotografies: Kike Planelles (@kike_p73)