El dijous 31 d’octubre de 2019 començarà una nova edició del Grup d’Entrenament en Habilitats Socials a Girona.

Aquest grup pretén treballar i millorar aspectes com: Els estils de comunicació, l’assertivitat i l’autoestima, les dificultats que impedeixen ser assertiu i com afrontar-ho, la respiració diafragmàtica,  les habilitats de comunicació, aprendre a expressar i a rebre queixes / crítiques, demanar canvis de conducta o gestionar les emocions.

Les sessions són setmanals, i es duran a terme tots els dijous des del 31 d’octubre fins al 19 de desembre, de 17 h a 19 h, a la seu d’ATART a Girona. El Programa  està subvencionat i, per tant, és gratuït per a la persona participant. S’emmarca dins d’un programa de reinserció més ampli, el Programa de Suport a la Vida Autònoma (PSVA).

Els únics criteris d’admissió al grup són:

  1. Disposar de capacitat cognitiva suficient per poder seguir les sessions que, tot i ser pràctiques i que es treballa amb dinàmiques i role-playing, compten amb contingut teòric sobre les habilitats socials.
  2. Mantenir-se abstinent, en cas de persones amb addiccions.

Per tal de conformar el grup i valorar l’adequació de les persones candidates, es realitzaran unes entrevistes inicials prèvies. Per participar-hi podeu contactar amb nosaltres trucant al 872 080 350 i sol·licitar una entrevista amb les professionals responsables.