Torna una nova edició, i ja van 12!, de ‘La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió’, un projecte comunitari que fomenta l’empoderament de les persones amb problemàtiques de salut mental. Així que si vols descobrir racons de la nostra ciutat, conèixer el seu patrimoni arquitectònic i històric i aprendre tècniques de comunicació i exposició en públic, ja pots inscriure’t per les noves dates d’aquest projecte que consta de dues parts: una formació teoricopràctica i les visites pel barri de Gràcia.

Amb aquest projecte volem donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com formar-les sobre patrimoni, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn comunitari. Alhora, treballem per combatre l’estigma associat al problemes de salut mental, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

La formació és gratuïta, està conduïda per un professional del turisme i la cultura expert en història de l’art i té una durada total de 60h, dividides en dos blocs. Una primera fase de formació teòrica i pràctica i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia. La part teòrica de la formació es realitzarà a la seu de Grup ATRA, situada a Gran de Gràcia 239, 1r 1a, de Barcelona. Les dates del curs són les següents:

1a part teorico-pràctica:

 • Dates: dimarts i dijous del 25 d’abril al 27 de juny de 2024.
 • Horari: de 17.30 h a 19.30 h.
 • Lloc: Gran de Gràcia, 239, 1r1a

2a part visites guiades pel barri de Gràcia:

 • Dates: 2, 4, 6, 9, 13, 20 i 27 de setembre. I 4, 11 i 18 d’octubre de 2024.
 • Horari: de 10.30 h a 12.30 h.

La Meva Barcelona compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i té com a objectiu contribuir a la millora de les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social. Redescobrir la teva ciutat, compartir experiències i fer salut! Això és La Meva Barcelona, una aventura enriquidora i extraordinària.

Més informació:

Formulari d'inscripció online
  He llegit i accepto la política de privacitat.

  Informació bàsica de Protecció de Dades:
  Responsable: ATRA
  Finalitat: Mantenir una relació amb la persona usuària i enviar el butlletí de notícies.
  Legitimació: Interès legítim i consentiment de l'interessat.
  Conservació: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interés mutu o durant el temps que sigui necessari per al complement d'obligacions legals
  Destinataris: Grup ATRA i Prestadors de serveis o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació o oposició al seu tractament.
  Dades de contacte per a exercir els seus drets: dpd@grupatra.org
  Informació addicional: Pot trobar més informació a la nostra política de privacitat.

  Informació obligatòria