Arrenca el curs i comencem també una nova edició del Grup d’Entrenament en Habilitats Socials d’ATRA. El durem a terme del 16 d’octubre al 20 de novembre de 2023. Les sessions són setmanals i les farem els dilluns de 16:00 h a 17:30 h, a la seu d’ATRA a Barcelona (Gran de Gràcia, 239 1er 1a). El programa està subvencionat i, per tant, és gratuït.

Els únics criteris d’admissió al grup són:

  • Poder seguir les sessions, de caràcter pràctic i teòric.
  • Estar en situació d’abstinència, en el cas de les persones amb addiccions.

Aquesta activitat, emmarcada dins el Programa de Suport a la Vida Autònoma (PSVA), està adreçada a persones amb algun tipus de drogodependència, que estan actives en la seva recuperació i que volen treballar i millorar tots aquells aspectes relacionats amb les habilitats socials i relacionals.

Per participar-hi, cal trucar a ATRA i demanar una entrevista prèvia amb les responsables del programa. Si es rebessin més demandes que places disponibles, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció i, en cas de tenir baixes, anirem contactant amb les persones interessades que hagin quedat en llista d’espera.

Més informació i inscripcions: 93 237 68 24 o psva@grupatra.org

El Programa de Suport a la Vida Autònoma compta amb el suport del Departament de Drets Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i amb el de l’Ajuntament de Barcelona