El passat dissabte 9 de juliol es va celebrar el 28è Open de Tennis Taula de Vilanova i la Geltrú, que va tenir lloc al Pavelló de les Casernes del municipi. En aquest torneig hi van participar 3 socis del Club Social Garraf. Tots ells són membres del taller de tennis taula del club –una activitat recentment incorporada a la programació del servei- i es van inscriure al campionat juntament amb en Marc Riba, monitor del taller.

Alfredo Tremps, un dels socis, va ser el guanyador de la categoria de no federats; categoria en la qual participaven els 4 membres del club. Tremps compta amb una àmplia experiència en aquest esport, del qual té un gran coneixement tècnic. Portava les seves pròpies pales per al campionat, i les va compartir amb la resta de companys durant els seus partits al torneig. Va ser ell, de fet, qui va animar els membres del club a inscriure’s a la competició.

Tots els jugadors del club, juntament amb altres persones usuàries del recurs, vam estar animant el nostre company durant una semifinal i una final trepidants. Sense dubte una jornada que recordarem amb gran emoció durant molt de temps. Des d’aquí volem aprofitar per reiterar la nostra enhorabona a l’Alfredo per aquest merescut guardó.

Aquest open està organitzat pel Club de Tennis Taula Vilanova, el club de la capital de la comarca del Garraf fundat el 1993. El tennis taula és un esport molt practicat a la localitat, la qual compta amb diversos jugadors reconeguts a nivell internacional.