Aquest 2019 “Let’s Chat! Programa per a joves de gestió de riscos i plaers” compleix 2 anys i ho celebrem ampliant els seus serveis i el seu equip.

Let’s Chat! és un programa de prevenció que ofereix serveis d’atenció, orientació i assessorament sobre el consum de drogues, les conductes addictives i els comportaments de risc associats. És gratuït i està dirigit a joves i adolescents del territori de Barcelona, amb edats compreses entre els 12 i els 25 anys, i també a les seves famílies.

Des de l’any 2017, el programa creix de la mà de les persones joves i adolescents a les que acompanyem, de les famílies a les que atenem i dels recursos de la xarxa jove amb qui mantenim una estreta relació i confiança. Per això, volem seguir a prop vostre i celebrar aquests dos anys de trajectòria posant a la vostra disposició diverses novetats.

D’una banda, les càpsules de prevenció 2019 sobre gènere, drogues i tecnoadiccions. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i informar-nos de quina temàtica és del vostre interès. Vindrem al vostre centre a realitzar tallers monogràfics per a adolescents, joves o famílies, de forma gratuïta, divertida i ajustada al grup.

D’altra banda, el programa fa un pas més en la seva essència d’estar pròxim a les persones joves i estrena activitat a les xarxes socials. Des de principis de juliol podreu seguir-nos al nou compte d’Instagram: @lets_chat_joves.

Finalment, aquest estiu, incorporem un servei de videoconferència, facilitant als i les joves l’accés i l’acompanyament del programa allà on vagin.

Let’s Chat! segueix, per suposat, oferint també els seus tres serveis originals: un servei d’atenció i orientació psicològica gratuïta per a adolescents i joves, un servei d’assessorament i suport familiar, i un servei directe, àgil i confidencial d’assistència a joves a través de WhatsApp. El programa s’ofereix a la seu d’ATRA i també a la comunitat, donant servei de proximitat a l’entorn immediat, i de confiança dels joves, podent accedir al seu territori d’influència.

El programa compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través del 0,7% de l’IRPF destinat a programes que duen a terme entitats socials i organitzacions no governamentals. I pretèn, des d’un enfoc comunitari, ser un programa proper a les persones joves i a les seves famílies pel que fa a la prevenció, detecció i atenció en matèria de drogues, conductes addictives i salut mental.

Per a més informació sobre Let’s Chat!:
Sandra Ribas: sribas@grupatra.org
Abraham Isla: letschatjoves@grupatra.org
Tel.: 932 376 824
Mòb.: 673 974 725