El magazín “La tarda és nostra” de Ràdio Gràcia, fet íntegrament per alguns dels usuaris de Salut Mental Gràcia, ha estat guardonat amb el Premi Vila de Gràcia 2015 a la millor actuació comunicativa i/o de difusió de l’actualitat dels territoris que conformen el districte de Gràcia. Els protagonistes han estat premiats per la seva tasca de visibilització d’un col·lectiu ciutadà mitjançant un programa radiofònic.

“La tarda és nostra” és un magazín produït, realitzat i presentat per persones amb problemes de salut mental que cada setmana preparen el guió des del Club Social Gràcia, un dels serveis de l’UTE Salut Mental Gràcia gestionada per Grup ATRA.

El programa duu més de 7 anys en antena i s’organitza en diverses seccions en funció de la setmana: poesia, crítica de cinema, curiositats, receptes de cuina, etc. A més, sempre compta amb un debat sobre temes d’interès tant per als usuaris com per als oients, així com música pensada per a l’ocasió.

En paraules del periodista i director de Ràdio Gràcia, Carles Salat, “aquest programa és un exemple de voluntat, esforç, perseverança i superació per part d’un grup de persones amb dificultats”.

“La tarda és nostra” es pot escoltar en directe tots els divendres de 18 a 19 h a Ràdio Gràcia.