Aquest febrer arrenquem la segona edició del projecte “La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària dirigida a l’apoderament de persones amb trastorn mental. Té com a objectiu millorar les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social.

“La meva Barcelona” vol donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com formar-les sobre patrimoni, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn comunitari. Alhora, pretén treballar per combatre l’estigma associat a la malaltia, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

La formació, conduïda per professionals del turisme i la cultura, estarà dividida en dos blocs. Una primera fase de formació teòrica i pràctica i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia. Barcelona és una ciutat fantàstica! Conèixer-la i poder compartir aquest coneixement amb els altres és una aventura enriquidora i extraordinària.

“La meva Barcelona” és una activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Dates de la formació:

1a Fase – Formació teòrica i pràctica:
Dates: 6 de febrer al 24 d’abril
Horari: Dimarts i dijous, de 10:30 h a 12:30 h
Lloc: C/ Gran de Gràcia 239, 2n 2a – 08012 Barcelona
Durada: 40 hores

2a Fase – Visites guiades pel barri de Gràcia:
Dates: 24 d’abril al 15 de juny

Informació i inscripcions:
Telèfon: 93 237 68 24
Correu electrònic: grupatra@grupatra.org