Inscripcions obertes a la 10a edició de la formació

Encara no hem començat vacances, però ja tenim al cap l’emoció de l’inici d’un nou curs. I és que el proper setembre començarem la 10a edició de “La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió, una activitat comunitària dirigida a l’empoderament de persones amb problemes de salut mental.

La propera edició tindrà lloc del 12 de setembre al 21 de desembre de 2022 i es realitzarà tots els dilluns i dimecres de 16h a 18h. Com en el cas dels anteriors cursos, aquest consta de 40 hores de formació teòrica i pràctica i de 20h de visites guiades pel barri de Gràcia.

Ja estan obertes les inscripcions a aquest nova edició de la formació en patrimoni, cultura i turisme, que té com a objectiu millorar les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social.

A més, el pòster d’aquesta edició ha estat creat per artistes d’excepció. L’alumnat de la 9a edició de “La meva Barcelona” va realitzar una sessió per conèixer nocions bàsiques de Canva, una eina de disseny gràfic en línia que els pot servir per preparar material gràfic en la seva aventura com a guies. Una de les pràctiques d’aquesta mini-masterclass va ser crear col·laborativament el pòster de la futura edició. D’aquesta manera, entre tots i totes vam escollir els colors, la tipografia, la composició i les imatges, totes elles realitzades durant la formació i que mostren alguns dels punts emblemàtics de les rutes pel barri de Gràcia.

L’alumnat de “La meva Barcelona” realitzarà dues visites guiades pel barri de Gràcia durant la Festa Major

Però aquesta no ha estat l’única novetat pel que fa a posar en pràctica coneixements teòrics. I és que durant la Festa Major de Gràcia, que se celebrarà el proper mes d’agost, l’alumnat de “La meva Barcelona” realitzarà dues visites guiades pel barri.

Ambdós itineraris guiats i gratuïts es duran a terme el dijous 18 d’agost. El punt de trobada serà als Jardinets de Gràcia, just davant de l’Hotel Casa Fuster (Passeig de Gràcia, 132), i aquestes són les dues rutes disponibles:

  • 10 h – “Dones de Gràcia”
  • 12 h – “Homes de Gràcia”

Tant per inscriure-us a la 10a edició de la formació, com a les visites guiades que l’alumnat de la 9a edició de “La meva Barcelona” durà a terme en el marc de la Festa Major de Gràcia podeu contactar-nos per correu electrònic i/o per telèfon: grupatra@grupatra.org – 932 376 824. Les dues activitats són gratuïtes, però requereixen de reserva prèvia.

Inclusió i art, diversitat i cultura, comunitat i turisme, en una experiència única. Us hi esperem!

Informació i inscripcions:

 

La meva Barcelona és una activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.