La Fundació Avedis Donabedian va lliurar el passat dia 13 de gener el premi a la Comunitat Terapàutica La Coma al Palau de la Música de Barcelona, en la seva XXVI edició.

La Comunitat Terapèutica La Coma rep, així, un dels màxims reconeixements en Salut Mental de Catalunya. El lliurament de guardons de la Fundació es va emmarcar dins la celebració anual del “Concert de Cap d’Any de la Sanitat”, un acte que va ser presidit pel Conseller de Salut de la Generalitat, Sr. Boi Ruiz, i al qual van assistir nombroses personalitats del món sanitari, com la directora de la Fundació Avedis Donabedian, Sra. Rosa Suñol, i la direcció del Consorci de Salut Social de Catalunya. El guardó va ser recollit per la responsable de qualitat del grup ATRA, Sra. Maite Balduque.

El premi és un reconeixement a tots els professionals de la C.T. La Coma pel treball realitzat en l’atenció a les persones usuàries i la seva voluntat d’excel·lència. En aquest sentit el premi reconeix també la trajectòria i gestió del centre, i la implementació de mesures de qualitat i seguretat, sempre enfocades a obtenir una òptima atenció als usuaris.

La Direcció agraeix a tots els professionals de La Coma el seu compromís, implicació i participació en la millora contínua de la qualitat i en els controls dels procediments, que han fet possible aquest reconeixement.

 

La Fundació Avedis Donabedian va néixer l’any 1989 com una entitat sense ànim de lucre destinada a col·laborar amb els professionals, centres, administracions públiques, organitzacions de ciutadans i professionals i altres institucions públiques i privades amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis sanitaris i socials que rep la ciutadania.

L’entitat va instaurar el Premi a l’Excel·lència en Qualitat l’any 1993. Té com a objectiu reconèixer la tasca d’aquelles organitzacions socio-sanitàries que desenvolupen en el seu dia a dia programes de millora contínua de la qualitat.