A la Comunitat Terapèutica La Coma fa setmanes que fa olor de Nadal. Fa setmanes que organitzem activitats, tallers i trobades. Fa setmanes que vestim la comunitat de música, creativitat i emocions nadalenques.

Hem celebrat l’amic invisible, deixant fluir la creativitat i construint un regal artesanal únic i amb un disseny exclusiu. Hem creat un taller de postals elaborades amb materials reciclats. Hem elaborat una revista de Nadal, una edició especial plena d’emocions i reflexions.

També hem organitzat una trobada amb el Grup d’Autoajuda, un dia de compartir experiències amb persones exusuàries, per enfortir pensaments positius i transmetre i recordar actituds i comportaments que faciliten l’assoliment dels objectius personals.

I no hi podia faltar la música. Vam començar amb un concert de música clàssica a càrrec de la violoncel·lista Mariona Camats i del pianista Eudald Buch, que va tocar el piano cedit a la comunitat gràcies a la fantàstica iniciativa de Pianos Vius. I acabarem, el proper dia 23 de desembre, assistint a un concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès a Sabadell.

Fa setmanes que a la Comunitat Terapèutica La Coma vivim, sentim i compartim aquestes festes tan especials. Fa setmanes que notem l’olor d’aire fresc, de fum de xemeneia, i de neules i torrons.