A Grup ATRA treballem amb compromís, entusiasme i implicació per millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat social. Posant les persones al centre de totes les nostres causes, empoderant-les i acompanyant-les, de manera que siguin protagonistes actives d’un canvi social.

Al llarg del camí que fa 36 anys que recorrem, hem conegut moltes persones i entitats que ens han donat suport. Que ens han recolzat de moltes i molt diferents maneres. Que ens han permès arribar més lluny. Que ens han ajudat a seguir millorant dia a dia. Que han donat encara més sentit a la nostra tasca i a les nostres causes.

Aquest Nadal va picar a la nostra porta la Bristish School of Barcelona. Van contactar amb nosaltres per col·laborar en el marc d’una campanya solidària nadalenca de recaptació de fons. Des de l’escola van organitzar una xerrada sobre la importància de cuidar la salut i el benestar emocional, i iniciatives com una sessió d’spinning i una venda de pastissos, i tots els diners que van recollir els han donat al programa Joves Garraf d’ATRA Associació.

Joves Garraf és un espai de trobada i acompanyament  adreçat a joves i adolescents de la comarca del Garraf amb dificultats derivades de la salut mental. El programa ofereix un ampli ventall d’activitats de participació i inclusió comunitària, que promouen vincles solidaris, generen dinàmiques de suport mutu i impulsen xarxa social.

Agraïm a la British School of Barcelona haver organitzat una iniciativa tan fantàstica i haver escollit la nostra entitat per col·laborar-hi. I volem aprofitar l’ocasió per reconèixer també totes aquelles persones particulars que, de forma anònima i totalment desinteressada, fan donacions econòmiques o aportacions materials. Totes les vostres contribucions ens ajuden a seguir creixent i avançant sense deixar ningú enrere.