La Jornada s’emmarca dins del programa d’actes de la Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, amb activitats programades del 28 d’octubre a l’11 de novembre de 2014.

La Llar Residència Pàdua i el Club Social del Garraf van celebrar la Jornada de Portes Obertes que va comptar amb la presència de la tinent alcalde i la regidora de Vilanova i La Geltrú, una representació de l’equip directiu de l’entitat i les persones usuàries dels serveis. Hi van assistir també els professionals de diferents programes i serveis del Grup ATRA i d’altres entitats municipals.

Durant l’acte d’inauguració de la Jornada, es va presentar el Programa “Actua tots per tots”, programa innovador d’atenció a la pròpia llar per a persones amb malaltia mental.

L’acte va estar ple d’actuacions com la mostra d’expressió corporal recreada en l’obra “Don Quijote de la Mancha” a càrrec dels residents de la Llar Residència Pàdua; l’actuació del grup musical Vn’G Gospel Choir i la participació de Celia Segovia que ens va delectar amb una actuació de dansa contemporània. L’acte va acabar amb un piscolabis per a tots els assistents al Club Social del Garraf.

Un any més la Jornada de Portes Obertes va ser una festa molt emotiva i amb una gran participació. Grup ATRA agraeix la participació desinteressada de la Vn’G Gospel Choir i de la ballarina Cecilia Segovia.