El proper 17 de maig la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) –de la qual ATRA és membre– realitzarà a la ciutat de Barcelona una nova edició del Recompte de persones que dormen al carrer i, per aquest motiu, necessita la col·laboració de voluntaris i voluntàries.

Per participar en el Recompte 2017 només cal ser major d’edat, tenir ganes i disponibilitat la nit del 17 de maig. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web recompte.barcelona, omplint un senzill formulari. Addicionalment, en aquest web s’hi poden obtenir diverses informacions sobre l’històric d’aquesta acció i sobre l’organització d’enguany.

L’objectiu és realitzar un Recompte exhaustiu que aporti dades i que, al mateix temps, permeti a la ciutadania entrar en contacte amb la problemàtica de les persones sense llar. El Recompte té una doble finalitat: contribuir a millorar la capacitat de resposta dels serveis a les persones sense llar i sensibilitzar la població sobre aquest fenomen.

L’atenció social a les persones sense llar requereix d’una informació actualitzada sobre les dimensions i característiques d’aquest problema social, molt especialment en referència a la franja més empobrida i vulnerable d’aquest col·lectiu: les persones sense llar que ni tan sols utilitzen la xarxa de recursos existents i que pernocten als carrers de la ciutat.

Us animem a participar en aquest projecte, des del convenciment que, amb un petit esforç de cadascú, aconseguirem un gran avenç conjunt. Per a qualsevol informació addicional, podeu escriure a: voluntaris@recompte.barcelona.