El proper mes de març comença la 6a edició de “La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària de Salut Mental Gràcia, dirigida a l’empoderament de persones amb trastorn mental.

Aquest projecte dona a conèixer i apropa la ciutat a persones amb trastorn mental, formant-les en patrimoni, història, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i millorin la seva integració comunitària. Alhora, treballa per combatre l’estigma associat a al trastorn, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

El curs està conduït per un professional del turisme i la cultura –professor de la Universitat Pompeu Fabra, expert en història de l’art i guia titulat–, que acompanya i dóna suport a l’alumnat durant tot el procés. Aquesta formació està dividida en dos blocs: una primera fase de formació teòrica i pràctica, i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia.

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la nova edició de “La meva Barcelona” i aquestes són les dates de realització del curs:

1a fase – Formació teòrica i pràctica:
3 de març al 14 de maig de 2020, dimarts i dijous, d’11:30 h a 13:30 h.

2a fase – Visites guiades pel barri de Gràcia:
19 de maig al 23 de juny de 2020, dimarts i dijous, d’11:30 h a 12:30 h.

“La meva Barcelona” té com a objectiu millorar les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social. És una activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació i inscripcions: grupatra@grupatra.org o 932 376 824.