El passat dimecres 27 de novembre de 2019 vam celebrar la inauguració de la nova Llar Residència Gràcia, un servei d’atenció psicosocial i de caràcter residencial de Salut Mental Gràcia, adreçat a persones amb trastorn mental server i amb risc d’exclusió social.

Durant la inauguració, totes les persones assistents van poder gaudir d’un recorregut per les recent estrenades instal·lacions de la Llar de la mà de qui millor coneix el nou espai: les persones que hi viuen. A més, es va realitzar una breu presentació dels objectius anuals i es va llegir un manuscrit elaborat per les persones residents.

A l’acte, vam comptar amb la presència del secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Francesc Iglesies, que va dedicar unes emotives paraules amb motiu de la inauguració.

El dia 26 de setembre les persones residents a l’antiga Llar Verntallat ja es van traslladar a la nova Llar Gràcia. Amb el canvi d’ubicació s’ha donant resposta a les peticions tant de les persones residents com de totes les seves famílies i fundacions tutelars.