S’ha celebrat a la Casa del Mar de Barcelona, l’acte per lliurar els Premis del 3r Concurs de Postals de Nadal 2014 de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental (ACLLSM).

L’acte ha comptat amb la presencia de la directora general de l’ICASS, Carmela Fortuny, el president de l’ACLLSM, Joan-Artur Sales, els representants de les entitats de l’Associació, els residents de les Llars Residències, Pisos amb suport i Clubs Socials, així com els seus familiars. L’acte ha estat conduït per la periodista Rita Marzoa.

El lliurament de premis ha començat per l’entrega de diplomes a tots els participants, destacant els finalistes i els guanyadors. El 1r premi va ser atorgat a Carmen Soler de la Llar Residència Mascaró i a Fuentsanta Romero de la Llar Residència Sant Martí; el 2n premi a Francesc Díaz de la Llar Residència Verdaguer i el 3r premi a Luciano Soldati de la Llar Residència Mascaró.

A continuació hem comptat amb un espai de música a càrrec del cantautor i poeta Pere Vilanova. A l’acabar l’acte s’ha lliurat a cada assistent una felicitació de Nadal amb la il·lustració de les guanyadores del 1r premi.

Un any més, aquesta tercera edició ha estat plena de sentiments d’afecte i de reconeixements, que tanta il·lusió i alegria genera als residents per poder participar en aquest premi.