S’ha celebrat, a la Casa del Mar de Barcelona, un acte per lliurar els Premis del 2n Concurs de Postals de Nadal de l’ACLLSM.

L’acte ha comptat amb la presència de la directora general de l’ICASS, Carmela Fortuny, el president de l’ACLLSM, Joan-Artur Sales, els representants de les entitats de la federació, els residents de les Llars Residències, Pisos amb suport i Clubs Socials, així com els seus familiars.

A l’inici del acte ha intervingut amb unes paraules d’agraïment un familiar d’un resident i una usuària d’una Llar Residència. El moment ha estat molt emotiu.

Els lliurament de premis ha començat per l’entrega de diplomes als sis finalistes i als tres guanyadors: el 1r premi per Juana Doblas del Pis Beatriu de Claramunt (ATRA Clínic), el 2n premi per Toni Maicas de la Llar Residència Sant Josep d’Igualada i el 3r premi per Anna Maria Alemany del Club Social del Garraf (d’ATRA).

A continuació, hi ha hagut un espai de música, amb un concert a càrrec d’un usuari de la Llar Residència Pàdua que ha tocat la peça “El cant dels ocells” de Pau Casals amb violoncel. També la Coral “A una sola veu” de l’Associació de Familiars i Afectats de Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG), ha cantat diverses cançons nadalenques.

A l’acabar l’acte s’ha lliurat a cada assistent una felicitació de Nadal de l’ACLLSM amb la il·lustració de la guanyadora del concurs.

En resum, un esdeveniment molt emotiu, ple d’afecte i de reconeixement, en el que s’ha fet el lliurament dels premis a les millors il·lustracions de postals de Nadal d’aquest any 2013.