“Només s’hi veu bé amb el cor. L’essencial és invisible als ulls”, diu una de les frases més cèlebres d’El Petit Príncep. Un invisible que farà visible a finals d’aquest mes el Grup de Teatre La Màgica Sort del Club Social Salut Mental Gràcia que presenta “El Petit Príncep, Històries Viscudes”.

Els dies 27 i 28 de maig, a les 18h, estrenem al Cercle de Gràcia (C/ Santa Magdalena 12, de Barcelona) aquest musical que fa mesos que preparem. Un espectacle de teatre inclusiu dirigit per Laia Ferragut, amb música de Miquel Borlan i dramatúrgia d’Òscar Constantí, en el qual han col·laborat nombroses persones, entitats i organitzacions, com Onze al Teatre, El Cor Canta, Magallus, El Cercle de Gràcia, el Servei Prelaboral Salut Mental Gràcia, Colectivo Parapente o Baula Escènica.

Però aquesta obra no hauria estat possible sense el suport i la complicitat de grans referents de l’àmbit artístic i creatiu, que des de l’inici del projecte ens han acompanyat generosament: els germans Castells i Planas, que han dissenyat l’escenografia; l’humorista, il·lustrador i membre d’El Tricicle, Paco Mir, que ha creat el cartell de l’espectacle; i l’actriu Mont Plans que ha realitzat l’assessorament artístic i de producció.

Una seixantena de persones, amb i sense diagnòstic de trastorn mental, formen part d’aquesta producció que parla de diversitat i d’inclusió, que treballa per una societat lliure d’estigmes i que ha estat possible gràcies al treball en xarxa i la cooperació comunitària.

Després de l’èxit aclaparador del musical “La Nit de Sant Joan”, estrenat l’any 2019, la companyia de teatre del Club Social Salut Mental Gràcia s’endinsa en aquesta obra sorprenent, que no deixarà ningú indiferent i on el públic hi té molt a veure.

El preu de les entrades és de 9€, fent la compra anticipada, i de 10€ a taquilla el mateix dia de l’espectacle. L’aforament és limitat i les entrades ja estan disponibles. Les podeu adquirir a través del següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/el-petit-princep-histories-viscudes

Espectacle recomanat a partir de 12 anys.