No hi ha camí cap a la Pau. La Pau és el camí. Per això, des de Grup ATRA ens adherim al Manifest unitari de les entitats agrupades a Aturem la Guerra i a la convocatòria de concentració que se celebra el dimecres dia 2 de març a les 18:30h a la Plaça Catalunya de Barcelona.

L’actual agressió militar del govern rus contra la població ucraïnesa, fruït de la tensió acumulada des de fa vuit anys, impacta en la vida de desenes de milions de persones i empeny al conjunt de la humanitat cap al desastre. Davant d’aquesta agressió, les entitats, moviments socials, partits i sindicats que impulsem aquest manifest som aquí, primer de tot, per a rebutjar aquesta agressió i per a mostrar la nostra solidaritat cap a totes les víctimes d’aquesta guerra i sumar-nos, així, al crit de desenes de capitals europees.

La nostra solidaritat és amb la ciutadania d’Ucraïna i amb les víctimes d’aquesta i de totes les altres guerres actives arreu. Trobareu el manifest “No a la guerra d’Ucraïna: les vostres guerres, les nostres mortsaquí.