El proper 7 d’octubre de 2023, Fòrum Salut Mental i Addiccions, plataforma de la que formem part, celebrarà el Dia Mundial de la Salut Mental al Parc Fluvial del Besòs, on també es durà a terme la 11a Marxa per la Salut Mental.

Realitzarem una jornada oberta a tothom per tal d’afavorir la visibilitat, la integració i la desestigmatització del col·lectiu de persones amb problemes de Salut Mental, però també per reivindicar la defensa dels nostres drets i la millora de la nostra qualitat de vida.

A través de la conscienciació i sensibilització de la ciutadania, volem obrir la mirada a aspectes més globals de la salut mental i els seus efectes en les persones i en les comunitats, efectes que han estat agreujats per un entorn post pandèmic i una incertesa general envers el futur.

La jornada, que començarà a les 9:30 i finalitzarà a les 13:00, es dividirà en tres parts:

Acte institucional
En el qual participen Consellers de la Generalitat de Catalunya, representants de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’alcaldessa de Sant Adrià del Besòs. L’acte finalitzarà amb la lectura d’un manifest per part de representants i usuàries de Fòrum Salut Mental i Addiccions.

11a Marxa per la Salut Mental
Que consistirà en una caminada oberta a la ciutadania en un circuit circular al Parc Fluvial del Besòs. Amb la vostra inscripció rebreu una samarreta, un entrepà i aigua, i els diners recaptats serviran íntegrament per finançar altres activitats d’esports integratius i per treballar per a la millora de la salut mental, la qualitat de vida i la integració a través de l’esport.

Gran Fi de Festa
En finalitzar la marxa farem una festa final amb música, ball i zumba oberts a tothom.

Us podeu inscriure a l’activitat a través d’aquest formulari online.