Els dies 14 i 15 de maig torna a Barcelona “LES 48H”, l’esdeveniment insígnia d’agricultura i cultura verda urbana de la ciutat. I el dissabte 14 de maig el projecte d’agroecologia social i comunitària “Font Baliarda” d’ATRA hi participarà obrint les seves portes de les 10h a les 14h.

Durant tot el dissabte al matí es presentarà el projecte i l’espai i es podrà col·laborar en la plantació d’arbres fruiters i plantes aromàtiques a les noves terrasses. L’espai “Font Baliarda” està ubicat a la carretera Alta de Roquetes 56, a tocar de l’hort comunitari i inclusiu “Horta amb Gràcia” de Salut Mental Gràcia.

“Font Baliarda” és una proposta de coresponsabilitat ciutadana per a la preservació dels recursos naturals i la recuperació de l’agricultura urbana a la ciutat de Barcelona. Una iniciativa social i comunitària basada en la creació d’un bosc comestible amb varietats d’arbres fruiters tradicionals i resilients de la zona, així com una àrea de cultiu d’hortalisses, flors, plantes aromàtiques i medicinals.

Durant “LES 48H” es podrà gaudir de múltiples propostes d’agricultura i verd urbà a tota la ciutat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar el món agroverd als habitants de Barcelona, impulsar pràctiques sostenibles, i prendre consciència de la importància de l’agricultura i el verd a la ciutat.

Una oportunitat única per conèixer millor els patis, horts, terrasses, parcs i boscos de la ciutat comtal. Podeu consultar tot el llistat d’experiències disponibles aquí.