Pianos Vius és una associació cultural sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la música en tots els seus àmbits i estils, i en particular l’ús del piano com a instrument per omplir els espais públics de música i emocions. L’any 2022 va cedir un piano a la Comunitat Terapèutica La Coma i, des d’aleshores, hem pogut gaudir no només de sessions de piano internes i coordinades pel nostre musicoterapeuta, sinó també de concerts realitzats per músics professionals. I és que Pianos Vius coordina una xarxa de músics en actiu que ofereixen esporàdicament música en directe als espais on estan instal·lats els pianos.

Gràcies a Pianos Vius aquest estiu les persones residents de La Coma han pogut gaudir d’un concert de la banda EntreSol i Fa. EntreSol i Fa és un duet format per l’intèrpret Josep Maria Gimeno i el pianista Xavi Jorba, que ens van delectar amb un variat repertori de cançons populars, pop, rock, boleros o tangos.

El grup de residents i l’equip de professionals vam gaudir moltíssim d’aquesta activitat i esperem amb il·lusió un nou recital. Gràcies, EntreSol i Fa, per a omplir de música la comunitat terapèutica de La Coma, i donar vida al nostre Piano Viu. Gràcies, Pianos Vius, per brindar-nos l’oportunitat de disposar d’aquest increïble instrument i d’experimentar el poder terapèutic de la música.

Foto: EntreSol i Fa