La Fundació Pinnae va lliurar ahir els diplomes als projectes socials seleccionats en la convocatòria Impuls pel Territori 2022. Aquesta línia d’ajuts ha recolzat 24 projectes de la Vegueria Penedès, i entre ells hi trobem “Joves Garraf”, un nou projecte d’ATRA Associació.

El projecte “Joves Garraf” és un espai de trobada i acompanyament adreçat a joves i adolescents, amb dificultats derivades d’un trastorn mental i residents a la comarca del Garraf. Oferirà un entorn de relació entre iguals, on es puguin generar dinàmiques de suport mutu, promovent vincles solidaris i inclusió comunitària; així com atenció a les famílies dels i les joves vinculats al programa.

Aquesta convocatòria  posa en valor el compromís de la Fundació Pinnae amb tot el teixit social del  territori del Penedès, aportant recursos a favor dels col·lectius en risc d’exclusió social, de dinamització de la cultura, promocionant activitats per la preservació del medi natural, així com iniciatives esportives, tot en clau d’inclusió i interculturalitat.

Durant l’acte, que es va celebrar a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, les persones representants de les entitats seleccionades a la Convocatòria van signar un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae. A més, també es va realitzar el lliurament d’un diploma de reconeixement, que per part de “Joves Garraf” va recollir Mercè Cervantes, codirectora de Grup ATRA.

La Fundació Pinnae va destacar l’altíssima qualitat dels projectes presentats, així com la extraordinària feina de les entitats que estan treballant per a les persones del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt bones seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.

Ja l’any 2020 el projecte “Actua Dona” d’ATRA Associació va ser guardonat a la tercera edició de la convocatòria d’Impuls Social pel Territori. I el suport de la Fundació Pinnae ens va ajudar a arribar a un major nombre de dones de la comarca del Garraf i a implementar una aplicació mòbil per promoure la salut mental i facilitar la comunicació, el contacte i l’acompanyament.

Volem agrair a la Fundació Pinnae aquest reconeixement, que ens omple d’il·lusió i satisfacció!