#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions. L’objectiu és dedicar tot un dia, el 29 de novembre, a celebrar mundialment l’acció de donar, ja siguin diners, béns materials o temps, a través del voluntariat. És una oportunitat per compartir generositat amb les persones que ens envolten, una oportunitat per sentir la inigualable sensació de donar.

A la web de Giving Tuesday trobareu causes fabuloses. Però n’hi ha una molt especial per a Grup ATRA, ja que hi hem presentat el programa “Actua, Tots Per Tots”.

“Actua, tots per tots” és un programa de suport a la vida autònoma per a persones amb trastorn mental. És un programa innovador que incorpora la participació d’un grup de voluntaris format per persones amb i sense malaltia mental. És un projecte que promou el treball de les persones per a les persones, fomenta la cooperació, el recolzament i l’ajuda mútua, treballa contra l’estigma i en favor de la sensibilització, facilita la integració en la societat i potencia l’apoderament de les persones amb trastorn mental.

Des de la integració i l’entusiasme, fa més de dos anys que el programa “Actua, tots per tots” funciona a Vilanova i la Geltrú, on ja està consolidat. Aquest any també ha començat a Barcelona, i ens agradaria seguir replicant-lo en altres municipis i comunitats.

Enguany, el Giving Tuesday se celebrarà el dia 29 de novembre, però des d’avui mateix i fins a principis de gener de 2017 és possible contribuir en els projectes que hi participen. Us convidem a que col·laboreu amb el nostre projecte i ens ajudeu a fer-ne la màxima difusió. Perquè volem seguir creixent i volem seguir actuant!

Moltes Giving-Gràcies!