Les actuals circumstàncies van fer que el Club Social Garraf hagués de tancar les seves portes a l’inici del període de confinament. Però el Club segueix més actiu que mai. Ha hagut de canviar el com, però no el què, doncs l’equip continua oferint l’acompanyament habitual a totes les persones sòcies, de forma telemàtica.

Davant aquest escenari excepcional, s’han reinventat i ara ofereixen atenció telefònica, per videoconferència, per WhatsApp o per correu electrònic. A més, entre moltes altres iniciatives, han rellançat la seva pàgina de Facebook. Busqueu al cercador @clubsocialgarraf i seguiu-los! No us podeu perdre cap de les activitats, propostes i esdeveniments que les companyes i els companys del Club comparteixen!

El Club Social Garraf és un servei sòcio-comunitari, ubicat a Vilanova i la Geltrú, dirigit a persones majors d’edat amb diagnòstic de trastorn mental. Pretén fomentar les relacions socials, potenciar l’autonomia i promoure la participació a l’entorn comunitari, a través de la realització de diverses activitats d’oci i de lleure.