Aquest 2019 es duran a terme 4 edicions de la “Formació de voluntariat en Drogodependències i Salut Mental” d’ATRA:

  • 1a edició: 8, 9, 10 i 11 d’abril a Vilanova i la Geltrú
  • 2a edició: 3, 4, 5 i 6 de juny a Barcelona
  • 3a edició: 30 de setembre, 1, 2 i 3 d’octubre a Barcelona
  • 4a edició: 25, 26, 27 i 28 de novembre a Barcelona

Els cursos es realitzaran de 16 h a 19 h. La formació realitzada a Vilanova i la Geltrú es durà a terme a l’espai Mecabit-Fet Recursos (C/ Recreo 4, 08800, Vilanova i la Geltrú) i la formació a Barcelona es durà a terme a la seu d’ATRA (C/ Gran de Gràcia 239, 1r 1a, 08012, Barcelona).

Des de Grup ATRA entenem la formació com una eina indispensable per fomentar el creixement i el desenvolupament de les persones. Per això, aquest curs proporciona els coneixements teòrics i les habilitats indispensables per a totes les persones interessades en col·laborar com a voluntaris i voluntàries en serveis d’atenció a persones amb problemàtica derivada de les addiccions o el trastorn mental.

Durant la formació, subvencionada i gratuïta per a l’alumnat, es treballen temes com: drets i deures de la persona voluntària, bones pràctiques del voluntariat, conceptes bàsics en drogodependències i conducta addictiva, entrenament en límits personals o ètica i confidencialitat en la intervenció de la persona voluntària. A més, la formació vol donar a conèixer serveis de tractament d’addiccions i salut mental, on la persona voluntària pugui col·laborar activament.

La formació de voluntariat en drogodependències i salut mental compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació i inscripcions: grupatra@grupatra.org o 932 376 824.