Aquest dilluns dia 5 de desembre és el Dia Internacional dels Voluntaris. Una data que reconeix i visibilitza l’acció voluntària que duen a terme milers de persones i entitats d’arreu del món.

Aquest dia està dedicat a les persones que donen sense esperar rebre res a canvi; persones solidàries i compromeses amb el seu entorn; persones que gaudeixen oferint el seu temps a la comunitat; persones generoses i sensibles; persones que contribueixen a crear una societat més justa i solidària.

A Grup ATRA tenim la immensa sort de comptar amb la col·laboració de voluntaris que, de forma totalment altruista, es comprometen a dedicar part del seu temps a oferir atenció i acompanyament a les persones que atenem. Els voluntaris són una peça fonamental per a la nostra entitat i un valor afegit als nostres programes i serveis.

Volem aprofitar aquesta data per agrair profundament la seva ajuda a tots els voluntaris i les voluntàries que han estat o estan col·laborant amb nosaltres. Gràcies pel vostre suport i la vostra implicació, gràcies pel vostre compromís i la vostra generositat, gràcies per ser una part essencial de Grup ATRA!

Els voluntaris estan fermament compromesos a fer del món un lloc millor. Des d’aquí els hi dediquem un merescut aplaudiment global (#GlobalApplause). Visca els voluntaris!