El concert organitzat per GRUP ATRA amb la participació solidaria del grup Bandeque, el diumenge 28 de Juny, per recaptar fons pel programa “Actua, tots per tots”, programa de suport a la pròpia llar per a persones amb malaltia mental, va ser un èxit.

Vam comptar amb la presència de la Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilanova i La Geltrú, Gisela Vargas, i amb l’ex futbolista del Barça, Julio Alberto Moreno, que va donar el seu suport al programa i va voler col·laborar amb el recapte de fons amb la donació d’una samarreta d’entrenament de Leo Messi que properament Grup ATRA subhastarà. Tanmateix, el pintor Vilanoví Lluis Amaré, va cedir una obra que es va rifar durant la tarda i que va entregar ell mateix.

L’”Actua, tots per tots” ha complert el seu primer any i Grup ATRA vol agrair a les persones i famílies que han rebut l’atenció i als centres derivadors, CSMA i Serveis Socials, la seva confiança; als voluntaris la seva participació i entusiasme i als professionals la gran implicació i qualitat del treball realitzat. Grup ATRA manté el compromís amb les persones que hi participen i reben el suport i farà tot l’esforç per donar continuïtat a aquest programa innovador.