El proper dilluns 20 de juny, a les 17 h, comencem les visites guiades de la darrera edició del programa de Salut Mental Gràcia “La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió”.

L’itinerari d’aquesta 9a edició es titula “Homes de Gràcia”, i permet descobrir i conèixer les històries i anècdotes d’homes il·lustres que van néixer, residir o treballar en aquest barri barceloní. La ruta l’han dissenyat i la conduiran l’alumnat d’aquesta formació en patrimoni, cultura i turisme, adreçada a persones amb problemes de salut mental.

“La meva Barcelona” és una activitat comunitària dirigida a l’empoderament de persones amb trastorn mental. Té com a objectiu millorar les seves habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença, potenciant el seu procés d’integració social.

Tots els dilluns i dimecres de juny, a les 17 h, estarem realitzant aquests itineraris. El punt de trobada serà el carrer Riera de Sant Miquel 41 (just davant de l’escola Josep Maria Jujol).

Us convidem a que us hi sumeu!  Les visites són gratuïtes i podeu inscriure-us-hi trucant al 932 376 824 o escrivint un correu electrònic a grupatra@grupatra.org.

El programa “La meva Barcelona” compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.